Spirituele wenskaarten

persoonlijke wenskaartPersoonlijke wenskaart met een boodschap voor jezelf of een ander.

Ben je heel nieuwsgierig of er een persoonlijke boodschap voor jou vanuit de kosmos is?
Je kunt bij mij een persoonlijke wenskaart met deze spirituele boodschap aanvragen.

Of, op zoek naar een leuk kado voor Sinterklaas, Kerst of verjaardag?
Denk eens aan een gepersonaliseerde wenskaart met spirituele boodschap, aanmoediging of boeddhistische spreuken! Ook is het mogelijk om een kaart uit een van mijn kaartendecks af te laten drukken. Het mooie hiervan is dat de kaart altijd aansluit op datgene waar de ontvanger in zijn/haar leven mee bezig is, of in welke situatie hij/zij zit.

Je ontvangt een kaart uit een van mijn kaartendecks met een boodschap die ik via automatisch schrift heb mogen ontvangen. De boodschap gaat altijd over de situatie waarin je nu zit en wat dus heel belangrijk voor je is.

Bij mij verkrijgbaar voor de prijs van € 9,95 excl. verzending.
Om een kaartje te bestellen ga naar deze pagina: https://www.praktijk-havayah.nl/product/persoonlijke-wenskaart/ en vertel in je mail voor wie de kaart is bestemd. Je kan mailen naar Praktijk Havayah De wenskaart wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd.

Verdere vragen omtrent deze boodschap is niet mogelijk. Wil je een uitgebreide reading dan verwijs ik je graag door naar de uitgebreide fotoreading (https://www.praktijk-havayah.nl/fotoreading-personen/).


Voorbeelden van kaarten: